RVB-Oegstgeest-Tuincentrum-De-Bosrand-031
Projecten

Tuincentrum De Bosrand Oegstgeest

Ontwerp

Tuincentrum De Bosrand heeft voor zijn nieuwe vestiging in Oegstgeest RvB Engineering gevraagd mee te denken, rekenen en tekenen aan het ontwerp. Het tuincentrum heeft een winkelruimte van 13.000m2 waarvan 11.000m2 overdekt. Tevens bevindt zich naast het tuincentrum een distributiecentrum met een grootte van 6.000m2. In het ontwerp werd ook de logistieke route opgenomen evenals de parkeer lay-out.
RVB-Oegstgeest-Tuincentrum-De-Bosrand-049
OPDRACHTGEVER

Tuincentrum De Bosrand Oegstgeest

Tuincentrum De Bosrand heeft vestigingen in Alphen aan de Rijn, Rijsbergen, Wassenaar en Woerden. In 2020 heeft Tuincentrum De Bosrand haar deuren geopend in Oegstgeest.

OPLOSSING

totaal concept

RvB Engineering B.V. is vanaf de initiatieffase tot en met de oplevering van het pand betrokken geweest bij dit project in opdracht van Van Haaster Vastgoed B.V. Hierbij zijn vrijwel alle disciplines binnen RvB Engineering ingeschakeld. Van constructief ontwerp tot en met het ontwerpen van de buitenruimte. Ook de gehele vergunningsprocedure is gecoördineerd. Gedurende uitvoering heeft RvB Engineering het bouwmanagement en directievoering verzorgd.