RVB-civiele-contructies-viaduct
Infrastructuur & constructies

Civiele constructies

placeholder
Neem contact op met
Jonathan ten Bolscher

Civiele constructies

Goede infrastructuur is essentieel om de mobiliteit en bereikbaarheid van bevolking en bedrijven te kunnen garanderen. Civiele constructies zoals bijvoorbeeld, bruggen, viaducten, tunnels en kademuren vormen hierin een onmisbare schakel. Voor het ontwerp, van nieuwe civiele constructies én het analyseren van bestaande constructies heeft RvB Engineering verschillende specialismen in huis.
Wandelbrug

Ontwerp en assetmanagement civiele constructies

RvB Engineering heeft veel ervaring met het ontwerpen en berekenen van uiteenlopende civiele constructies. Daarbij rekening houdend met omgeving, het gebruik, de levensduur, veiligheid, uitvoerbaarheid en het beschikbare budget. Aandachtpunten bij de realisatie van nieuwe constructies zijn onder meer risicoanalyses en budgetkeuzes. Ook bij aanpassingen aan bestaande civiele constructies is specialistische expertise nodig. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van grond-, weg- en waterbouw hebben wij al deze expertises in eigen huis.

Advies en ontwerp civiele constructies

De constructieve uitwerking van civiele constructies vereist de nodige aandacht. In de veelal multidisciplinaire projecten, ontwerpen we vanaf de initiatieffase tot aan de oplevering. Het tekenwerk gebeurt in een volledige 3D omgeving. Naast het technisch ontwerp geven wij ook contractadvies tot en met directievoering en toezicht tijdens de realisatiefase.

RVB-civiele-contructies-kade
RVB-Someren-Heihorsten-015
RVB-civiele-contructies-foodcourt
Sluis