RVB-Engineering-water-013
placeholder
Neem contact op met
Jonathan ten Bolscher

Water, een grote uitdaging

Water is één van de grootste uitdagingen van deze tijd. Door het veranderende klimaat zijn langere periodes van droogte of juist hevige regenval van invloed op de leefbaarheid van onze omgeving. Veiligheid is daarbij één van de speerpunten.

Waterbouwkundige constructies

RvB Engineering werkt aan waterbouwkundige constructies die beschermen tegen overstromingen en daarmee inwoners en land veiligstellen. Wij ontwerpen constructies als sluizen, stuwen, en vistrappen. Maar ook waterkeringen, damwanden, vlonders, steigers en bruggen.

RVB-water-waterbeheer
RVB-water-kade

Een beschermde, duurzame en veilige omgeving

Het veranderende klimaat maakt vooruitkijken belangrijk om ervoor te zorgen dat dijken en waterkerende kunstwerken ons voldoende blijven beschermen. Een veilig en duurzaam watermanagementsysteem, voldoende water en een goede waterkwaliteit zijn daarin belangrijke aspecten. Stedelijk waterbeheer is gericht op het totaal aan water dat vrijkomt: huishoudelijk afvalwater, grondwater en hemelwater.

Op al deze gebieden heeft RvB Engineering veel ervaring en is een deskundige en veelzijdige adviespartner. Meer weten? Neem contact met ons op.

RVB-water-damwanden
Ontwerp en aanleg keersluis

Keersluis Roggebot

Als onderdeel van het project IJsseldelta is de huidige Roggebotsluis gesloopt en vervangen door de Reevesluis.
Project Alle projecten
Roggebot sluis
Ontwerp sluis
Roggebotsluis
Roggebot sluis
Roggebot paal sluis
Roggeboot sluisplaatsing
Sluis
Ontwerp en aanleg keersluis