RVB-Engineering-industrie-002
placeholder
Neem contact op met
Jonathan ten Bolscher

Planologie, onmisbaar bij ruimtelijke veranderingen

De ontwikkeling van een nieuwe wijk een uitbreiding van een winkelcentrum zijn voorbeelden van ruimtelijke veranderingen waarbij een ruimtelijke procedure vereist is. Dit kan door middel van een bestemmingsplan of omgevingsvergunning. De Planologen van RvB Engineering hebben veel kennis op het gebied van (her)inrichten en verbeteren van de ruimtelijke ordening en invulling van stedelijk gebied

Een passend ontwerp in de omgeving

Elke ruimtelijke verandering heeft invloed op zijn omgeving en vice versa. Draagvlak creëren is belangrijk om tot een geslaagd project te komen. Er wordt gekeken of de invulling voldoende aansluit bij de wensen van burgers, bestuurders en andere belanghebbenden. Past het binnen de omgeving, rekening houdend met onder meer de ontsluiting. Welke vergunningen zijn benodigd?

RVB-Someren-Heihorsten-006
RVB-Wolphaartsdijk-004

Inzicht door visualisatie

RvB Engineering onderzoekt, analyseert, rapporteert en visualiseert wat uiteindelijk bijdraagt aan een soepel verloop van het verdere ontwerp en bouwproces. Communicatieboodschappen worden beeldend gemaakt door middel van visualisatie- en animatietools. Door onze brede ervaring, in tal van projecten van planstudies tot uitvoeringsprojecten zijn wij in staat de juiste oplossing te vinden. We zetten ons in voor overheden als Rijkswaterstaat, provincies, waterschappen en gemeenten, projectontwikkelaars en aannemersbedrijven.

RVB-Leimuiden-TerraStab-014
RVB-Breskens-007