RVB-infrastructuur-constructies
Werkgebieden

Infrastructuur en constructies

placeholder
Neem contact op met
Jonathan ten Bolscher

Infrastructuur zorgt voor veiligheid, bereikbaarheid en leefbaarheid

In een dichtbevolkt land als Nederland zijn het de infrastructurele projecten die zorgen voor de veiligheid, bereikbaarheid en leefbaarheid. Veelal gaat het hierbij om integrale projecten, waarbij samenwerking met andere disciplines vanzelfsprekend is. Binnen RvB Engineering is hier door de jaren heen veel ervaring in opgedaan. Door met een kritische houding naar het eigen werk te kijken en een continue drang naar verbetering te ervaren, streven we in elk project naar de optimale balans tussen functionaliteit, esthetiek en kosten.
RVB infrastructuur-en-constructies

Constructies die mobiliteit en bereikbaarheid bevorderen

Goede infrastructuur is essentieel om de mobiliteit en bereikbaarheid van bevolking en bedrijven te bevorderen. Civiele constructies zoals bijvoorbeeld, bruggen, viaducten, tunnels en kademuren vormen hierin een onmisbare schakel. Maar ook een doordacht wegenbouwplan waarbij gekeken is naar de optimale ontsluiting en inzet van juist materiaal passend bij de functie is onderdeel van ons takenpakket. RvB Engineering heeft alle disciplines in eigen huis om het totaalontwerp te kunnen verzorgen van uiteenlopende kunstwerken.

RVB infrastructuur-en-constructies - totaalontwerp
Ontwerp kadeconstructie

Op- en overslag Terminal Bergambacht

Voor de realisatie van de nieuwe kade van Op- en overslag Terminal Bergambacht is RvB Engineering gevraagd een ontwerp te maken van de kadeconstructie.

Project
otb