RVB-industrie

Over RVB Engineering

De kracht van creativiteit

Bij RvB Engineering geloven we dat mensen en creativiteit het verschil maken. We stimuleren dan ook graag creatieve ontwerpen, op voorwaarde dat ze goed onderbouwd worden. Dat is het mooie van RvB Engineering. Met een gespecialiseerd team van circa 20 mensen maken we iedere vraag uniek en dat leidt tot verrassende oplossingen.
RVB-Engineering-water-013

MEER DAN 25 JAAR ERVARING

Met een kwart eeuw ervaring in de verschillende werkgebieden zijn we uitgegroeid tot specialist in civiele en bouwkundige werken, die we vooraf kunnen visualiseren en onderbouwen.

DUURZAAM ONDERNEMEN

Als civiel engineeringsbureau hebben we de keuze in het gebruik van de soorten bouwstoffen die er zijn. Jaarlijks worden miljoenen tonnen gewonnen zand gebruikt bij de bouw van wegen, terreinen, gebouwen en kunstwerken. RvB Engineering houdt bij het ontwerpen rekening met het zo veel mogelijk hergebruik van bestaande materialen. Door onze toegevoegde innovatie geven we deze stromen een hogere waarde dan traditionele materialen. Hierdoor besparen we op nieuwe materialen, reduceren we CO₂- uitstoot en verhogen we de levensduur.

Contact

Maatschappelijk verantwoord

Bij de RvB Engineering hebben we een bijzondere aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en het steunen van maatschappelijke of humanitaire activiteiten. Als succesvolle organisatie met een maatschappelijke betrokkenheid naar mens en milieu, laten we diverse stichtingen meeprofiteren van ons succes. Dit zijn stichtingen met verschillende doelstellingen, gericht op de medemens dichtbij of verder weg.