RVB-Engineering-gebiedsontwikkeling-001
Werkgebieden

Gebiedsontwikkeling

placeholder
Neem contact op met
Jonathan ten Bolscher

Gebiedsontwikkeling, een passende leefomgeving

Een passende leefomgeving, aansluitend op de behoefte van haar gebruikers en waarde toevoegen aan ruimte. Maar de ideale leefomgeving is niet voor iedereen hetzelfde. Er zijn grote maatschappelijke thema’s zoals woningnood, klimaattransitie en milieu die een transformatie complex maken.

INTEGRALE SAMENWERKING

Door integrale samenwerking gedurende iedere fase van het project creëren wij een verbeterde, duurzame leefomgeving. RvB Engineering beschikt over ruime kennis en ervaring in het ontwikkelen van woongebieden, parken, gebouwen en industrie. Onze expertise zetten wij graag in. Vanaf de planvorming, bestemmingsplanprocedures tot aan de daadwerkelijke technische uitwerking.

RVB-Engineering-gebiedsontwikkeling-002
RVB-Stassen-Born-recycling-025

Een optimaal ingericht gebied

Tijdens de projecten willen wij zorgdragen voor een goede kwaliteit van bodem, lucht en water en het behouden van ecologische, archeologische en cultuurhistorische waarden. Ook houden we rekening met de vele maatschappelijke thema’s die spelen. Samen reflecteren ze onze kernwaarden, dat is de kracht van RvB Engineering.

RVB-Someren-Heihorsten-008
RVB-Wieringerwerf-bermstabilisatie-Terrastab-018
RVB-Bergeijk-bospad-001

Onze expertises

Met de verschillende expertises binnen RvB Engineering werken we samen aan een verbeterde leefomgeving:
DJI_0069

Veluwe Transferium Harderwijk

Tijdens het ontwikkeltraject is RvB Engineering betrokken geraakt bij het project. Zo kreeg ze het verzoek om een ontwerp te maken voor de indeling van het circa 4,5 hectare grote terrein.

Project Alle projecten
DJI_0072
DSC_0067