RVB Leisure - Breskens dronefoto 47
Artikelen

Samenwerkingsraamovereenkomst voor RWS

placeholder
Neem contact op met
Jonathan ten Bolscher

Samenwerkingsraamovereenkomst voor RWS

Rijkswaterstaat heeft midden 2021 voor de Samenwerkingsraamovereenkomst Ingenieursdiensten meerdere bureaus of bureaucombinaties geselecteerd voor onderzoek en technisch advies. RvB Engineering is samen met de overige bedrijven binnen de combinatie BOOST geselecteerd voor perceel 2 – Technisch advies. RvB Engineering levert hierin specialisme aan op de werkgebieden geotechniek, waterbouwkunde en civiele constructies.

Binnen de overeenkomst wordt er samengewerkt met een vijftal andere bedrijven. Deze in totaal 6 bedrijven hebben zich verenigd en werken samen onder de naam: BOOST ingenieursdiensten.

BOSCH REXROTH

Onderzoekt en adviseert met betrekking tot elektronische aandrijvingen en besturingen, hydrauliek en bewegingstechniek.

C2 ENGINEERS

Onderzoekt en adviseert met betrekking tot integraal project en omgevingsmanagement, assetmanagement, ontwerpen, contractvorming en uitvoeringsbegeleiding.

DBVISION

Onderzoekt en adviseert met betrekking tot geluid, trillingen en luchtkwaliteit.

ECONSULTANCY

Onderzoekt en adviseert met betrekking tot bodem, water, infra, archeologie, ecologie, geluid, omgeving, drone, bomen en BREEAM.

MH POLY CONSULTANTS & ENGINEERS

Onderzoekt en adviseert met betrekking tot (water-)bouwkundige constructies, bodemonderzoeken en industriële constructies.

RVB ENGINEERING

Onderzoekt en adviseert met betrekking tot geotechniek, waterbouwkunde en civiele constructies.

multidisciplinair team

Samen vormen de bedrijven BOOST ingenieursdiensten een multidisciplinair team met integrale advisering. Tot op heden bewijst de combinatie het succes door een aantal mooie afgeronde projecten.