RVB-water-waterbeheer
Artikelen

RvB Engineering op InfraCampus-IKN

RvB Engineering op InfraCampus-IKN

Een vraag over bouw of infrastructuur? De InfraCampus-IKN in Harderwijk is de ontmoetingsplek voor bedrijven en organisaties in de infrasector. RvB Engineering is nu met een permanente stand vertegenwoordigd op de InfraCampus-IKN.
beurswand

Wat is de missie van de InfraCampus-IKN?

De InfraCampus-IKN is een permanent oriëntatiecentrum voor het verzamelen, ordenen en delen van kennis van de bouw en infrastructuur. De vraag naar informatie en kennis is groot. Doel van de InfraCampus-IKN is om de kennis die er is, beschikbaar te stellen voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. Door de aanwezigheid van de leveranciers kan de bezoeker in korte tijd kennismaken met de vele producten en diensten die aanwezig zijn op de InfraCampus-IKN. Het oriëntatiecentrum telt circa 50 stands van leveranciers uit de sector.

Continu innoveren

De InfraCampus-IKN is nu aan het groeien naar een kenniscentrum voor de hele civiele techniek. Dit sluit geheel aan op ons advies- en ingenieursbureau. De huidige (maatschappelijke) vraagstukken vragen om continue innovatie en verandering. Dit kunnen we realiseren door als marktpartijen samen onze schouders eronder te zetten. InfraCampus-IKN is hier een mooi voorbeeld van. Als advies- en ingenieursbureau hopen we vooral vanuit deze tak een welkome bijdrage te zijn.

Evenementen en workshops

Naast de permanente stands, zijn er ook regelmatig evenementen en workshops. De InfraCampus is gevestigd aan de Ceintuurbaan 2 (Gebouw 150) in Harderwijk.